Kennel Rich Riesen
Skinnerup Mark 2
7700 Thisted
Telefon: 97 91 23 83English English Language

Super agenter

Det sker fra tid til anden det når man er opdrætter, pludselig står man med en hund der enten ikke længere passer ind i flokken, har en HD status der udelukker den fra avl - i alle tilfælde i vores øjne - den hund der aldrig blev den fantastiske udstillings stjerne eller bare det faktum at nogen har mere brug for den end os. Den hund har fortjent sin helt egen familie hvor den er STJERNEN - nummer 1 - istedet for i en flok hvor den vil være blandt 8 - 10 andre hunde, der skal kæmpe om opmærksomheden, godbidderne og de gyldne øjeblikke...

Disse hunde er IKKE kasserede og smidt væk - tværtimod. De er højt elskede, dybt respekterede og i mange tilfælde hunde der har berørt os - vores avl og vore hjerter dybt.

Disse hunde skifter officielt aldrig ejere - de ejer os - og vi dem. De er ikke solgt, de er givet væk...... Det uanset hvor mange titler - og hvilke hunde der findes på deres stambøger - der er alligevel ikke nogen der har råd til at betale den pris de er værd for os.

Som opdrætter har man mange ansvar man skal leve op til, et af dem er at vores hunde altid skal ha´de bedste forudsætninger for at få et dejligt, langt og indholdrigt hundeliv - og selv om det mange gange gør rigtig rigtig ondt at skulle indrømme - er det ikke altid, at det bedste sted er her hos os - det er det muligvis set med vores øjne - men ikke med hundens... Og vi skal ALTID huske at se tingene gennem hundens øjne - Det er os der har "forstanden" og derfor også os der har de store følelser I klemme - og tro mig det har vi. Det er aldrig let at sige farvel - men i de her tilfælde er vi jo heldigvis så heldige at vi kan sige på gensyn/ genhør.

Det gør ubeskriveligt ondt at skulle sende dem af sted - folk der har oplevet mig sende hundehvalpe af sted - kan måske danne sig et billede af hvor forfærdentlig en situation jeg står i - men jeg handler på hundens vegne og for dens bedste. Heldigvis går der ikke længe før vi får de dejligste tilbagemeldinger om hvor fantastisk dejlig en hund de har fået og hvor meget den beriger familiens hverdag - og se - så vinder alle 3 parter - Hunden - de nye familier og os.

" Jeg strenger mig an.... Kysser dig blidt - Kigger en sidste gang ind i dine smukke mørke øjne - Smiler gennem tårer - Forsøger at fastholde din duft og dit udtryk på min nethinde - Og gi´r så slip - Du får et stykke af mit hjerte med - Tak for alt min VEN ....... Min Super Agent !!!"

VenusVenus
Venus- N Dei Demoni Neri (DKCH)
F. 03/11-2004
(Italien)
DulleDulle
Rich Riesen´s Lookin´ For A Reason.
F. 21/01-2007
(Danmark)
FlammeFlamme
Flame von der Talmühle (DKCH, KLBCH, DKKJUBV07, DKKV07)
F. 08/04-2004
(Tyskland)
SoffySoffy
Rich Riesen´s Here Comes The Sun.
F. 06/05-2006
(Danmark)
AyaAya
 

Design: SC Webdesign